Urządzenia i Akcesoria
Italian "Baked" Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
onions quartered225 g
-
garlic cloves2
-
pancetta diced225 g
-
tomato sauce225 g
-
vegetable stock225 g
-
molasses45 g
-
dark brown sugar30 g
-
Dijon mustard30 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fennel seedsdried sage leaf½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chilli flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (425 ml cans), drained3 cans
-
thyme, fresh to garnish1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669.8 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1593.2 kJ /
380.8 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
52.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BBQ Time Savers
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Baked Beans with Maple Syrup
31 godz. 5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Seafood Rice
Brak ocen
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Halloween Dipped Apples
1 godz.
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Walnut and Blueberry Bran Pancakes
1 godz.
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min