Urządzenia i Akcesoria
Quinoa salad with crunchy vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
spring onion cut in pieces1
-
carrots cut in pieces70 g
-
courgettes cut in pieces140 g
-
water400 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa50 g
-
tomatoes diced80 g
-
olive oil2 tbsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
nigella seed1 tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
709 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Pumpkin soup
35 Min
Rustic bread
2 Std.
Chopped vegetable salad
10 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 Min
Mushroom pie
1 Std. 40 Min
Chocolate cake
45 Min
Apple cake
1 Std.
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Green Day Juice (Metric)
5 Min