Urządzenia i Akcesoria
Quinoa salad with crunchy vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
spring onion cut in pieces1
-
carrots cut in pieces70 g
-
courgettes cut in pieces140 g
-
water400 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa50 g
-
tomatoes diced80 g
-
olive oil2 tbsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
nigella seed1 tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
709 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Boiled eggs
20 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Pumpkin soup
35 min
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Potato cakes
45 min