
Urządzenia i Akcesoria
Quinoa salad with crunchy vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
spring onion cut in pieces1
-
carrots cut in pieces70 g
-
courgettes cut in pieces140 g
-
water400 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa50 g
-
tomatoes diced80 g
-
olive oil2 tbsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
nigella seed1 tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
171 kcal /
709 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 godz. 40 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Boiled eggs
20 min
Pumpkin soup
35 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Chopped vegetable salad
10 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Tomato rice
30 min
Tofu stew
30 min
Baked spinach and eggs
40 min
Ratatouille
40 min