Urządzenia i Akcesoria
Bucatini amatriciana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.4 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Steak tartare
10min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Ninguna valoración
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Beef pierogi
1h
Sizzling Jalapeño Cocktail
3h 5min
Buffalo Chicken Wings
1h 5min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Milanese risotto
25min