Urządzenia i Akcesoria
Bucatini amatriciana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.4 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 godz. 20 min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Moroccan harira and chicken soup
1 godz.
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min