Urządzenia i Akcesoria
Bucatini amatriciana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.4 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Flammkuchen with dates and bacon
1 godz. 20 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Caesar Dressing
10 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Bruschetta
3 godz.
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Hoi sin sauce
15 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min