Urządzenia i Akcesoria
Bucatini amatriciana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.4 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Gratin dauphinois
50 min
Classic Flammkuchen
1 godz.
Salmorejo
30 min
Aperol Spritz®
10 min
Beef jerky
1 godz. 50 min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Pasta Amatriciana
30 min
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Caesar Salad
30 min
Spaetzle
35 min