Urządzenia i Akcesoria
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
water230 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3 godz. 5 min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3 godz. 45 min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 godz.
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2 godz.
Vegetable Spring Rolls
2 godz. 10 min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 godz. 35 min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Sangria
10 min