Urządzenia i Akcesoria
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
water230 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Sicilian Iced Coffee
4 godz. 10 min
Courgette omelette
40 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Torta Caprese
55 min