Pasta Fagioli Soup
TM6 TM5

Pasta Fagioli Soup

4.7 (87 ocen)

Składniki

  • 8 oz bacon, chopped (¼ in.)
  • 4 oz red onion, quartered
  • 1 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 1 oz carrots, in pieces (2 in.)
  • 1 oz tomato paste
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided
  • ½ tsp dried oregano
  • 10 oz canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided
  • 32 oz vegetable stock
  • 5 oz ditalini pasta
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 2 oz Parmesan cheese, grated (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2075.8 kJ / 496.1 kcal
Białko
17.3 g
Węglowodany
46.4 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Błonnik
5.8 g
Sód
439.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy