Urządzenia i Akcesoria
Pasta Fagioli Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) grated2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
439.9 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
46.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 λεπτ.
Folded Herb Bread
Καμία βαθμολογία
Rosemary Polenta with Mushrooms
1ωρ. 40 λεπτ.
Cacio e Pepe
30 λεπτ.
Tomato Bread Pudding
30 λεπτ.
Ham and Béchamel Croquettes
9ωρ. 50 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Prosciutto and Provolone Risotto
30 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 λεπτ.
New England Clam Chowder
45 λεπτ.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 λεπτ.