Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de almendras
- 75 g de almendras
- 120 g de avellanas, tostadas
- 4 huevos
- 125 g de azúcar
- 120 g de harina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal fina
Betún de chocolate
- 250 g de chocolate semi amargo
- 200 g de mantequilla, sin sal y en cubos medianos
- 120 g de azúcar glass
Tronco navideño
- fresas, para decorar
- menta fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3486 kJ / 830 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 114 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Panqué de chocolate y frambuesa
1 godz. 20 min
Magdalenas
1 godz. 20 min
Cheesecake de jamaica
2h
Bizcocho de almendras
30 min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4h
Pastel de fresas con chocolate
1 godz. 30 min
Fondant de malvavisco
2h 15min
Strudel de manzana
1 godz. 45 min
El mejor pastel de chocolate
1h
Pastel de tres leches
3h
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2 godz. 20 min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min