Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble
- 180 g de galletas de avena
- 10 g de azúcar
- ½ cdita de canela en polvo
- 35 g de mantequilla
Helado de vainilla
- 230 g de leche
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 160 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- 200 g de queso crema
- 1 cdita de vainilla
Jarabe de cereza
- 200 g de cerezas, deshuesadas
- 70 g de agua
- 100 g de azúcar
- 1 limón, sólo el jugo
- 10 g de maicena
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 1503 kJ / 358 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de chocolate
12 godz.
Pasta choux
2h
Chocolatines
4 godz. 30 min
Jericallas
5h
Pastel imposible al Varoma
6 Std.
Helado de chocolate
12 godz.
Helado de vainilla
13 Std.
Banh cam (bolitas de ajonjolí rellenas)
1h 20min
Macarrones de chocolate
24h
Pastel rayado
3 Std.
Herraduras de mazapán
1h
Helado de chocolate
8 godz. 30 min