
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate blanco caliente con menta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 tazas
Składniki
-
400 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
2 cdas de azúcar glass (opcjonalnie)
-
200 g de caramelos de menta
-
300 g de chocolate blanco en trozos
-
1000 g leche
-
12 hojas de menta fresca para decorar
-
2 de caramelos de menta toceados
Wartości odżywcze na 1 taza
Kalorie
510 kcal /
2143 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NAVIDAD
20 Przepisów
Meksyk
Meksyk