Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 80 g de chorizo, en rebanadas (0.5 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 8 piernas de pollo sin piel (aprox. 700 g)
- 1 cda de orégano seco
- 1 - 1 ½ cdita de sal, al gusto
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida, al gusto
- 480 g de garbanzo blanco cocido, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3040.7 kJ / 726.7 kcal
- Białko
- 60.3 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 42.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 1596.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de res
1 godz. 40 min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 Min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3h 20min
Estofado de pollo con camote
30 Min
Goulash de ternera con papas y manzana
1hod. 25min
Sopa de carne danesa
30 Min
Pollo a la cazadora
40 Min
Cacerola de pollo
30 Min
Pollo al horno
2h