Bärlauch-Frittata mit italienischem Aufschnitt
TM5 TM6

Bärlauch-Frittata mit italienischem Aufschnitt

2.3 (10 ocen)

Składniki

  • 150 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
  • 130 g Mascarpone
  • 8 Eier
  • ¼ TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 10 Bärlauchblätter, frisch, 2-3 Mal durchgeschnitten
  • 40 g Butter
  • 250 g gemischter italienischer Aufschnitt

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1646 kJ / 393 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy