Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g burro
- 150 g di mortadella a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi
- 300 g di pane raffermo, ammollato nel latte per 10 minuti e strizzato
- 2 uova
- 30 g di formaggio grattugiato a piacere
- 170 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 3 fettine di formaggio fuso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta salata di cipolle bianche
1j 25 menit
Torta di patate e mais
1h 50min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Cheesecake al forno con fagiolini
2j
Torta di riso basmati gratinata
1 godz. 5 min
Torta salata lucana
1h 10 min
Bannock
40 min
Torta di pane salata
55 Min
Sformato di riso con brie e cotto
1j 30 menit
Polpettone di purè di patate e carne
1j
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 menit
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min