Torta salata di pane

Torta salata di pane

3.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

  • 10 g burro
  • 150 g di mortadella a pezzi
  • 100 g di prosciutto cotto a pezzi
  • 300 g di pane raffermo, ammollato nel latte per 10 minuti e strizzato
  • 2 uova
  • 30 g di formaggio grattugiato a piacere
  • 170 g di ricotta vaccina scolata dal siero
  • 3 fettine di formaggio fuso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16 g
Kalorie 1309 kJ / 313 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 30.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...