Stroscia di Pietrabruna

Stroscia di Pietrabruna

4.5 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni

Składniki

  • 500 g di farina tipo 00
  • 1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
  • 10 g di lievito in polvere per dolci
  • 125 g di zucchero
  • 250 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.3 g
Kalorie 2380 kJ / 569 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 665 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...