Salmón con salsa de balsámico y zoodles de calabacín

Salmón con salsa de balsámico y zoodles de calabacín

3.7 304 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • de calabacines sin los extremos, en trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
    500 g
  • de vinagre balsámico
    70 g
  • de vino blanco
    80 g
  • de miel
    80 g
  • de mostaza de Dijon
    20 g
  • de romero fresco (solo las hojas)
    1 cucharada
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva
    2 cucharada
  • lomos de salmón fresco (150 g c/u)
    4
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de zumo de limón
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 439 kcal / 1837 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...