Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de manteca de cerdo
- 500 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 10 g de sal
Terminación
-
250
g de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
lub 250 g de queso crescenza - 100 g de rúcula
- 150 g de jamón serrano en lonchas muy finas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2596 kJ / 621 kcal
- Białko
- 22.26 g
- Węglowodany
- 62.81 g
- Tłuszcz
- 31.19 g
- Błonnik
- 3.35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1h 30min
Pincho de albóndiga con farfalle
45min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 Std. 45 Min
Panecillos de queso de cabra
2h
Pan rápido a la plancha
25min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 godz. 50 min
Fondue de carne (borgoña)
1h
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Pan indio
45min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1 Std. 40 Min
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Naan indio
1 Std. 40 Min