
Urządzenia i Akcesoria
Piadina romañola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 unidades
Składniki
Masa
-
de leche250 g
-
de manteca de cerdo100 g
-
de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)500 g
-
de levadura química en polvo2 cucharaditas
-
de sal10 g
Terminación
-
de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)250 g
-
de rúcula100 g
-
de jamón serrano en lonchas muy finas150 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
621 kcal /
2596 kJ
Białko
22.26 g
Tłuszcz
31.19 g
Węglowodany
62.81 g
Błonnik
3.35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Para llevar
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania