Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de manteca de cerdo
- 500 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 10 g de sal
Terminación
-
250
g de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
lub 250 g de queso crescenza - 100 g de rúcula
- 150 g de jamón serrano en lonchas muy finas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2596 kJ / 621 kcal
- Białko
- 22.26 g
- Węglowodany
- 62.81 g
- Tłuszcz
- 31.19 g
- Błonnik
- 3.35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza flambeada con dátiles y beicon
1 Std. 40 Min
Pizza genovesa de cebolla
1 Std.
Bagels caprese
2h
Pizzas blancas de peras con uvas
1 Std.
Wrap casero de pepino y salmón ahumado
45min
Muffins salados
20min
Bocadillo turco de caballa (balik ekmek)
3 Std. 40 Min
Bao buns a la catalana
2h
Minitacos vegetarianos
50min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30min
Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas
20min
Pizza de verduras asadas
2h 25min