Piadina romañola

Piadina romañola

4.4 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 unidades

Składniki

Masa
  • de leche
    250 g
  • de manteca de cerdo
    100 g
  • de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
    500 g
  • de levadura química en polvo
    2 cucharaditas
  • de sal
    10 g
Terminación
  • de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
    250 g
    250 g de queso crescenza
  • de rúcula
    100 g
  • de jamón serrano en lonchas muy finas
    150 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 621 kcal / 2596 kJ
Białko 22.26 g
Tłuszcz 31.19 g
Węglowodany 62.81 g
Błonnik 3.35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...