Semifrío de hibisco con coulis de mora

Semifrío de hibisco con coulis de mora

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 35 min
6 raciones

Składniki

Semifrío de hibisco
  • de agua
    250 g
  • de flores de hibisco secas (jamaica)
    10 - 15 g
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
  • de azúcar
    100 g
  • de queso mascarpone
    100 g
    100 g de crème fraîche
  • claras de huevo pasteurizadas
    3
Coulis de moras o de arándanos
  • de moras frescas
    100 g
    100 g de arándanos frescos
  • de azúcar
    60 g
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
  • moras frescas para decorar
    12

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 198 kcal / 826 kJ
Białko 2.73 g
Tłuszcz 7.95 g
Węglowodany 28.71 g
Błonnik 1.12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...