Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů šalotky
- 2 plátky anglické slaniny
- 70 gramů mrkve
- 70 gramů pórku
- 200 gramů zelené čočky, propláchnuté
- 1 bobkový list, sušený
- 1 snítka čerstvé petržele, hladkolisté
- 1 snítka tymiánu, čerstvého
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
500
gramů vody
lub 500 gramů zeleninového vývaru - 2 pstruzi (cca 200 gramů každý)
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1221 kJ / 291 kcal
- Białko
- 31.43 g
- Węglowodany
- 33.75 g
- Tłuszcz
- 9.15 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Omeleta s parmazánem
45 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Gratinovaný květák
55 min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 Std. 50 Min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 min
Marinovaný losos s fazolkami
1 godz. 10 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 Min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min