Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů šalotky
- 2 plátky anglické slaniny
- 70 gramů mrkve
- 70 gramů pórku
- 200 gramů zelené čočky, propláchnuté
- 1 bobkový list, sušený
- 1 snítka čerstvé petržele, hladkolisté
- 1 snítka tymiánu, čerstvého
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
500
gramů vody
lub 500 gramů zeleninového vývaru - 2 pstruzi (cca 200 gramů každý)
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1221 kJ / 291 kcal
- Białko
- 31.43 g
- Węglowodany
- 33.75 g
- Tłuszcz
- 9.15 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapr vařený v páře
55 Min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20 min
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10 min
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1 Std. 10 Min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1h 20min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min