Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 gramů krup, ječných
- 780 gramů zeleninového vývaru
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslové dýně, oloupané, na malé kousky
- 130 gramů žampiónů, na čtvrtky
- rukola, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1289 kJ / 307 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dušená mrkev
20 Min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 godz. 35 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40 min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 Min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 Min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1 Std. 30 Min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 Min
Kroupový salát s rajčaty
45 Min
Vařené jáhly
45 Min
Hrstková polévka
10h 40 min