Urządzenia i Akcesoria
Kroupy se žampióny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
220 gramů krup, ječných
-
780 gramů zeleninového vývaru
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů máslové dýně oloupané, na malé kousky
-
130 gramů žampiónů na čtvrtky
-
rukola podle chuti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8 g
Kalorie
1289 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Přílohy
13 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 Min
Treska s kroupotem
50 Min
Vařené jáhly
45 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14 Std. 40 Min
Pomalu vařená cizrna
14 Std. 40 Min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 Std. 35 Min
Vařený bulgur
35 Min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Noky s kyselým zelím
50 Min
Kroupový salát s rajčaty
45 Min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Moravské zelí
25 Min