Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 gramů krup, ječných
- 780 gramů zeleninového vývaru
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslové dýně, oloupané, na malé kousky
- 130 gramů žampiónů, na čtvrtky
- rukola, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1289 kJ / 307 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dušený špenát
25 分钟
Dýňovo-čočková polévka
45 Min
Moravské zelí
25 分钟
Dušená mrkev
20min
Noky s kyselým zelím
50 分钟
Treska s kroupotem
50 分钟
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1u. 40min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 分钟
Kroupový salát s rajčaty
45 Min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 分钟