
Urządzenia i Akcesoria
Bułeczki z chorizo i boczkiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
18 sztuk
Składniki
-
wody500 g
-
drożdży świeżych pokruszonych25 g
-
mąki chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu400 g
-
mąki pszennej200 g
-
soli1 łyżeczka
-
kiełbasy chorizo pokrojonej w 2 mm plastry200 g
-
boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę60 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
205 kcal /
857 kJ
Białko
9.31 g
Tłuszcz
7.83 g
Węglowodany
24.32 g
Błonnik
1.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska