Cocktail al caffè espresso

Cocktail al caffè espresso

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
5 bicchieri

Składniki

  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 40 g di Rum scuro
    50 g di liquore al caffè
  • 150 g di latte intero
  • 2 caffè espresso freddi (circa 70 g)
  • 50 g di caramello liquido
  • 1 ½ cucchiaio di cacao amaro in polvere (opcjonalnie) + q.b. per decorare
  • 300 g di cubetti di ghiaccio
  • cacao amaro in polvere (opcjonalnie) q.b. per decorare

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bicchiere

Sód 58.9 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 903.2 kJ / 215.9 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...