Urządzenia i Akcesoria
Cocktail al caffè espresso
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
5 bicchieri
Składniki
-
200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
50 g di liquore al caffè40 g di Rum scuro
-
150 g di latte intero
-
2 caffè espresso freddi (circa 70 g)
-
50 g di caramello liquido
-
1 ½ cucchiaio di cacao amaro in polvere (opcjonalnie) + q.b. per decorare
-
300 g di cubetti di ghiaccio
-
cacao amaro in polvere (opcjonalnie) q.b. per decorare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Sód
58.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
903.2 kJ /
215.9 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocktails
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Coppa fredda di crema e fragole
2 godz. 45 min
Granita al melone e porto
6 godz. 15 min
Gelato al Primitivo di Manduria
24 godz. 30 min
Bevanda ananas e melone
10 min
Coppa moresca
15 min
Caffè Astoria
10 min
Proibition punch
10 min
Frappè cappuccino
10 min
Bicchierino di latte e caffè
1 godz. 30 min
The Bronx
10 min
Monte Rosa analcolico
10 min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 godz. 50 min