Urządzenia i Akcesoria
Pan di Spagna (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 fette
Składniki
-
180 g di farina tipo 00
-
60 g di fecola di patate
-
150 g di bevanda a base di soia non dolcificata
-
120 g di zucchero
-
120 g di olio di semi di mais + q.b.
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
168 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
1308 kJ /
312.6 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crostata fragole e timo (vegan)
2 godz.
Colomba Vegan
3 godz.
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8 godz. 55 min
Torta della nonna (vegan)
4 godz.
Crêpes (vegan)
1 godz.
Formaggio vegano
6 godz. 40 min
Cheesecake (vegan)
2 godz. 15 min
Gelato allo yogurt di soia (vegan)
10 godz. 20 min
Panna (vegan)
10 min
Torta al cocco (vegan)
55 min
Crema pasticcera (vegan)
15 min
Besciamella (vegan)
15 min