Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks, cut into slices
- 150 g carrots, cut into slices
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 100 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basque Chicken
1hod. 10min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Cod with citrus butter
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Chops with Orange
2h 25 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Beef in Stout
1h 40min