Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin parcels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
olive oil40 g
-
leeks cut into slices150 g
-
carrots cut into slices150 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
white wine100 g
-
ground paprika1 tbsp
-
pork tenderloins (400 g each)1600 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
80 g
Kalorie
5857 kJ /
1400 kcal
Tłuszcz
100 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min