Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin parcels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
olive oil40 g
-
leeks cut into slices150 g
-
carrots cut into slices150 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
white wine100 g
-
ground paprika1 tbsp
-
pork tenderloins (400 g each)1600 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
80 g
Kalorie
5857 kJ /
1400 kcal
Tłuszcz
100 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Beef Stroganoff
45 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min