Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin parcels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
olive oil40 g
-
leeks cut into slices150 g
-
carrots cut into slices150 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
white wine100 g
-
ground paprika1 tbsp
-
pork tenderloins (400 g each)1600 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
80 g
Kalorie
5857 kJ /
1400 kcal
Tłuszcz
100 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min