Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di frutti rossi misti freschi
- 40 g di zucchero
- 1000 g di latte intero fresco
- 30 g di latte in polvere
- 1 vasetto di yogurt naturale (125 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 313 kJ / 75 kcal
- Białko
- 3.98 g
- Węglowodany
- 9.47 g
- Tłuszcz
- 2.33 g
- Błonnik
- 0.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Yogurt fresco
11h 10 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Yogurt liquido al caffé
10h 50 min
Yogurt liquido alla piña colada
8h 30min
Yogurt di avena e arancia
12h 30min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1 Std. 55 Min
Formaggio fresco
9h 45 min
Yogurt fresco ai mirtilli
15h 45 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min