Urządzenia i Akcesoria
Yogurt ai frutti rossi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz.
12 vasetti
Składniki
-
200 g di frutti rossi misti freschi
-
40 g zucchero
-
1000 g di latte intero fresco
-
30 g di latte in polvere
-
1 vasetto di yogurt naturale (125 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
3.98 g
Kalorie
313 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
2.33 g
Błonnik
0.26 g
Węglowodany
9.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fresco yogurt
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Yogurt alla vaniglia
12 godz. 30 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min
Yogurt con latte condensato
12 godz. 10 min
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Burro
40 min
Bevanda alle mandorle
10 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12 godz.
Bevanda ai mirtilli
20 min
Composta di frutti di bosco con stevia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Yogurt fresco ai mirtilli
15 godz. 45 min