Wersje kompatybilne
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dose di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 1 - 2 cucchiai di farina tipo 00
- 1 uovo sbattuto
- 250 g di robiola a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 tartufo nero fresco a lamelle
- 3 - 4 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3385 kJ / 809 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 63 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3u. 40min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Soufflé al formaggio
55min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 godz. 30 min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2u.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2h 30min