Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero

Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero

4.9 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 dose di pasta sfoglia (vedere consigli)
  • 1 - 2 cucchiai di farina tipo 00
  • 1 uovo sbattuto
  • 250 g di robiola a pezzi
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 tartufo nero fresco a lamelle
  • 3 - 4 fili di erba cipollina fresca lavati, asciugati e sminuzzati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 23 g
Kalorie 3385 kJ / 809 kcal
Tłuszcz 63 g
Węglowodany 40.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...