Peperoncini farciti sott'olio
TM5 TM6

Peperoncini farciti sott'olio

5.0 (17 ocen)

Składniki

  • 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
  • 500 g di aceto di vino bianco
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
  • 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
  • 500 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
20962 kJ / 5010 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
11.7 g
Tłuszcz
534.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy