Peperoncini farciti sott'olio

Peperoncini farciti sott'olio

4.9 24 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 721 godz. 20 min
3 vasetti

Składniki

  • 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
  • 500 g di aceto di vino bianco
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 10 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 500 g di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 3 vasetti

Sód 4583 mg
Białko 67 g
Kalorie 22340 kJ / 5339.4 kcal
Tłuszcz 512.7 g
Błonnik 21 g
Tłuszcz nasycony 79.4 g
Węglowodany 120.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...