Urządzenia i Akcesoria
Stuffed veggie snails
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)20 g
-
eggs2
-
fine salt1 pinch
-
carrots peeled2
-
water500 g
-
fresh baby spinach washed and dried100 g
-
cooked ham4 slices
-
fresh rosemary leaves20
-
canned kidney beans10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kids zone
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mojo Sauce for Seafood
10 min
Banana and Blueberry Quinoa Porridge
25 min
Carrot and Almond Casserole
15 min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Baby Rice
10 min
Vegetables with Brown Rice (6-8 months)
1 godz. 5 min
Courgette Purée - from 6 months
15 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Nut Cupcakes
30 min
Cereal Fruit Pulp
20 min
Strawberry chocolate calzones
1 godz. 55 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min