
Urządzenia i Akcesoria
Nut bolognese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
451.1 kcal /
1887.2 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
38.8 g
Węglowodany
21.4 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
385.5 mg