Urządzenia i Akcesoria
Nut bolognese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
385.5 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1887.2 kJ /
451.1 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Paneer tikka pizza
2h
Basil pesto
Pas d’évaluation
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Basic Bulgur
35min
Porridge with fresh fruit
15min
Vegetable paella
40min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min