Urządzenia i Akcesoria
Nut bolognese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
385.5 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1887.2 kJ /
451.1 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Burgers
45 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Brak ocen
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Brak ocen
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Soba noodle and tofu salad
35 min