Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free mini pizzas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 pieces
Składniki
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
0.3 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
54.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20 Min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5 Min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 Std.
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 Std. 45 Min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 Std. 45 Min
Blackberry Mojito
1 Std. 45 Min
Berry Curd
20 Min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Smooth Peanut Butter
5 Min