Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
beef mince800 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
extra virgin olive oil for greasing
-
onions cut into quarters200 g
-
carrots (opcjonalnie) cut into pieces100 g
-
sunflower oil45 g
-
crushed tomatoes, canned400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
pomegranate molasses (opcjonalnie)2 tbsp
-
water150 g
-
cornstarch2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.9 g
Kalorie
1602 kJ /
383 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Freekeh pilaf with broad beans
1 godz.
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Meatloaf
1 godz. 20 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.