Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with salmon and vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water1200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g swordfish, filletsfresh salmon fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Noodle soup
35 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Beef burgers with cheese filling
40 min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min