Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with salmon and vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water1200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g swordfish, filletsfresh salmon fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Mexican chicken soup
40 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Bean stew with meatballs
45 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Honey and herb pork loin
4 godz. 10 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Keto Cauliflower Stuffing
1 godz. 15 min