Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potato peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Sauté
15 min
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Fruit Smoothie
Brak ocen
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Tiramisu maritozzi
11 godz.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 min
Marshmallow Milk
10 min
Sgroppino
5 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min