Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potato peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Short Ribs Stew
Brak ocen
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Hash Browns
20 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Brak ocen
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24 godz. 20 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
Brak ocen
Classic Mashed Potatoes
50 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.