Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potato peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min
Double Pie Dough
2 godz. 10 min
Apple cider dressing
5 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Brak ocen
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Brak ocen
Stout Brownies
45 min
S'mores Dip
Brak ocen
Apricot Bars
6 godz. 45 min
Salted caramel slice
2 godz. 40 min
Habanero Butter
5 min
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45 min