Cous cous marino (vegan)

Cous cous marino (vegan)

4.7 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino di alghe wakame essiccate a pezzi piccoli
  • 50 g di pomodorini secchi sott'olio sgocciolati
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di pomodori ciliegino a metà
  • 200 g di ceci in scatola ben scolati
  • 190 g di acqua
  • 2 pizzico di sale preferibilmente integrale
  • 150 g di cous-cous a grana media

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 319 kcal / 1335 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...