Urządzenia i Akcesoria
Lemon tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Almond quinoa pastry
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing100 g
-
raw almonds (see Tips)60 g
-
quinoa flakes40 g
-
plain flour80 g
-
wholemeal plain flour60 g
-
egg1
-
cold water3 tsp
Lemon filling
-
lemons (to taste), zest only, no white pith3 - 4
-
raw sugar2 tbsp
-
honey60 g
-
lemon juice (see Tips)180 g
-
cornflour2 tsp
-
coconut milk150 g
-
eggs3
-
egg yolks3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
100.3 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
905.7 kJ /
215.6 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Cheesecake with meringue topping
3 godz. 30 min
Crème brûlée
7 godz.
Apple cake
1 godz.
Almond quinoa pastry
50 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Butterfly cakes
1 godz.
Gluten free shortbread
1 godz. 20 min
Gluten free scones
30 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min