Entomatadas de tempeh

Entomatadas de tempeh

4.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porciones

Składniki

Tempeh
  • 600 g de agua
  • 300 g de tempeh
  • 35 g de cebolla
  • 20 g de cilantro
  • 1 huevo
  • 1 ½ cdita de sal gruesa
  • 2 pizcas de pimienta negra molida
  • 50 g de pan molido
  • aceite vegetal
Salsa para entomatadas
  • 800 g de tomate verde en cuartos
  • 10 g de cilantro
  • 35 g de chile chipotle adobado
  • 40 g de cebolla
  • 1 ½ cditas de sal gruesa
  • 15 g de aceite
  • 50 g de caldo de verduras
    50 g de agua
  • 250 g de calabacitas cortadas en bastones medianos
  • 250 g de papas cortadas en cubos medianos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 14 g
Kalorie 911 kJ / 217 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...