Schiacciata con salmón ahumado y bayas de goji

Schiacciata con salmón ahumado y bayas de goji

4.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 pieza

Składniki

  • 400 g de harina de trigo
  • 150 g de jugo de betabel natural, sin azúcar
  • 5 g de levadura seca instantánea
  • 1 cda de miel
  • 20 g aceite de oliva plus extra for greasing
  • 120 g de agua
  • ½ cdita de sal
  • 3 - 4 ramita romero in pieces, plus extra for garnish
  • 1 - 2 cebolla morada en rodajas delgadas
  • 1 - 2 pizcas de sal gruesa
  • 100 g salmón ahumado rebanado

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 514 mg
Białko 10 g
Kalorie 832 kJ / 199 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...