![Crema vegana de acelgas Crema vegana de acelgas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12AE64B7-5DF0-4EB6-9C5A-D54AB88827F2/Derivates/F657151F-F119-43D4-8040-435B2A071F06.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chorizo vegetariano
- 50 g de cebolla
- 65 g de poro
- 20 g de aceite de oliva
-
900
g de fondo de verduras
lub 900 g de caldo de verduras, en tetrapack - 320 g de acelgas, sin tallo y troceadas
- 1 cucharadita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 550 kJ / 131 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de apio
50min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50min
Garbanzos con camote y espinacas
40 min
Crema de ejotes con verduras
35min
Crema de espinacas con nuez
20 Min
Crema de betabel
40 min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Sopa de cebolla vegana
35min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 min
Sopa de acelgas con quinoa
1 godz.
Crema de verduras
20 Min
Crema de espinaca
25 min