Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chorizo vegetariano
- 50 g de cebolla
- 65 g de poro
- 20 g de aceite de oliva
-
900
g de fondo de verduras
lub 900 g de caldo de verduras, en tetrapack - 320 g de acelgas, sin tallo y troceadas
- 1 cucharadita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 550 kJ / 131 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de espinacas con nuez
20min
Crema de coliflor con piñones
40min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Sopa de apio
50min
Crema de betabel
40min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40min
Crema florentina (de espinacas)
45min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50min
Crema de acelgas y piñones
45min
Crema de espinaca
25min
Sopa de acelgas con quinoa
1 godz.