Urządzenia i Akcesoria
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen15 g
-
Olivenöl5 g
-
Chilischoten, rot, getrocknet fein geschnitten10 g
-
Frühlingszwiebeln fein geschnitten10 g
-
Salz½ TL
-
rohe Garnelen mittelgroß, mit Schale600 g
-
Reiswein50 g
-
Pfeffer geschrotet
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kräutergarnelen mit Spitzpaprika
1 godz.
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3 godz.
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Marinierter Fisch
24 godz.
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Garnelensalat
25 min