Urządzenia i Akcesoria
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Korianderkörner3 EL
-
schwarze Pfefferkörner2 TL
-
brauner Zucker2 EL
-
Salz2 Prisen
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Ananas, frisch in Stücken200 g
-
Dijon-Senf1 EL
-
Sojasauce50 g
-
Worcester-Sauce20 g
-
Olivenöl30 g
-
Rinderhüftsteaks (à ca. 250 g)4
-
Koriander mit den zarten Stielen8 Stängel
-
Sambal Oelek30 g
-
Ketchup200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
52 g
Kalorie
1614 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Süß-saure Garnelen
1 godz.
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3 godz.
Fisch im Päckchen
1 godz. 10 min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1 godz.
Gegrillte Schweinespieße
7 godz. 10 min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 godz. 35 min
Hähnchen mit Bulgursalat
1 godz. 35 min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 godz. 30 min
Marinierte Schweinenackensteaks
2 godz. 30 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min