Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 100 g Birnen, sehr fest, geviertelt und entkernt (mit Schale)
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Zitronensaft, frisch
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 Min
Fenchel-Melonen-Salat
20 min
Kichererbsensalat mit Pampelmuse und Hähnchen
45 Min
Blumenkohl-Cashew-Salat
45 Min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 min
Blumenkohl-Taboulé
2h 25 min
Fenchel-Trauben-Salat
10 min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1 Std. 30 Min
Rotkohl-Slaw
50 min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min