Urządzenia i Akcesoria
Artischocken-Tomaten-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)6 - 8
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert100 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Zitronensaft15 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
387 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bruschetta mit Olivencreme
5 min
Avocado-Erbsen-Hummus
30 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Auberginenpüree
30 min
Kichererbsencreme
9 godz. 45 min
Balsamico-Paradeiser
25 min
Grüner Hummus
10 min
Bohnendip mit Chiliöl
45 min
Hummus von Rote Bete
15 min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Avocado-Bohnen-Hummus
10 min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min