Artischocken-Tomaten-Dip

Artischocken-Tomaten-Dip

4.3 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)
    6 - 8
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert
    100 g
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Zitronensaft
    15 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 93 kcal / 387 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...