Artischocken-Tomaten-Dip
TM5 TM6

Artischocken-Tomaten-Dip

4.3 (46 ocen)

Składniki

  • 1 Knoblauchzehe
  • 6 - 8 Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)
  • 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
  • 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
  • 15 g Zitronensaft
  • 30 g Olivenöl
  • ¼ TL Salz

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
387 kJ / 93 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy