Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 600 g di aceto di vino bianco
- 3 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaino di sale (opcjonalnie)
- 500 g di pomodori secchi
- 2 cucchiaini colmi di aglio disidratato in scaglie
- 2 pizzichi di peperoncino piccante rosso a pezzetti
- 2 pizzichi di timo secco
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1 cucchiaini di basilico secco
- olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12451 kJ / 2976 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 321 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Funghetti sott'olio
721h
Pomodorini al naturale
1h
Carciofini sott'olio
721h 30min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Castagne al Rum
1440 Std. 40 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min