Pomodori secchi sott'olio

Pomodori secchi sott'olio

3.2 16 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 721 godz.
3 vasetti

Składniki

  • 600 g di acqua
  • 600 g di aceto di vino bianco
  • 3 foglie di alloro secche
  • 1 cucchiaino di sale (opcjonalnie)
  • 500 g di pomodori secchi
  • 2 cucchiaini colmi di aglio disidratato in scaglie
  • 2 pizzichi di peperoncino piccante rosso a pezzetti
  • 2 pizzichi di timo secco
  • 2 cucchiaini di origano secco
  • 1 cucchiaini di basilico secco
  • olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 3 vasetti

Sód 1273.8 mg
Białko 71.5 g
Kalorie 5950.8 kJ / 1422.3 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 63.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 284.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...