Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Białko
- 87.1 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Mousse di scampi e sogliole
35 Min
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6 godz. 25 min
Cassata di Sulmona
3 godz. 30 min
Calulu di pesce
50 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Lime curd
20 min
Yogurt di anacardi alla vaniglia (vegan)
14 Std.
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40 min
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Penne al sugo di calamari
40 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min