Urządzenia i Akcesoria
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
20 pieces
Składniki
Éclairs
-
unsalted butter diced80 g
-
water cold250 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Creamy Cod Roe
-
codfish roe smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours125 g
-
lemon juice25 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil75 g
-
water hot1 Tbsp
-
peanut oil75 g
Horseradish Cream
-
fresh horseradish peeled, cut in pieces25 g
-
boiling water2 Tbsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
double cream200 g
Serving
-
caviar or avrugar55 g
-
mustard cress for garnishing
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
772 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Roasted Banana Affogato
10h 55min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Tzatziki
20min
Crème Pâtissière
15min
Crème Pâtissière
15min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Pissaladière
1h 30min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1h
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min