Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 15 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Goats Cheese Panna Cotta
-
double cream600 g
-
goat's milk400 g
-
gelatine leaves6
-
soft goat's cheese strong flavoured, rindless400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
Beetroot and Port Jelly
-
beetroot juice150 g
-
port150 g
-
maple syrup50 g
-
gelatine leaves2
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Beetroot Gel
-
beetroot juice300 g
-
maple syrup80 g
-
agar-agar (10 g)4 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water cold125 g
Beetroot Pickles
-
cinnamon stick½
-
coriander seeds½ tsp
-
cardamom pods5
-
star anise1
-
cider vinegar250 g
-
caster sugar250 g
-
garlic cloves finely sliced2
-
fresh thyme2 sprigs
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
water300 g
-
beetroots peeled, diced (0.5 cm)300 g
Beetroot Slaw and Garnish
-
beetroots finely sliced (julienne)100 g
-
fresh bean sprouts (mung bean)100 g
-
ruby chard100 g
-
rapeseed oil (cold-pressed)1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
candy striped beetroots thinly sliced2
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.5 g
Kalorie
2252 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
35.4 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Tart
4 godz. 30 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Meringue Topped Mince Pies
55 min
Black Ravioli with Sea Bass
1 godz. 45 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min