Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di asparagi puliti e lavati (peso netto 1000 g)
- 35 g di sale
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 619 kJ / 148 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Peperoni marinati
55min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Piselli al naturale
1h 40min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Asparagi alla parmigiana
50min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Funghetti sott'olio
721h
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min