Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
lub 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27.3 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Minestra della nonna
50min
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Palline di ricotta in brodo
1 godz. 15 min
Polenta
1 godz.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Mariola calabrese
50min
Strozzapreti pasticciati
1óra 40p
Yogurt liquido alla banana e fragole
13h
Concentrato di pomodoro
10 Min
Dado granulare
8h 15min
Tortelli di patate e ricotta
1 godz. 20 min
Passatelli
45min