Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di gorgonzola piccante
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio di semi di mais
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bicchiere di polenta con ragù
1 godz. 45 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Stelle di mare
30 Min
Crostini con crema di nocciole e funghi
40min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6 Std. 30 Min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Crema spalmabile al tonno
15min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Crema spalmabile al salmone
10min
Crema spalmabile alla mortadella
15min