蕃茄紅醬帕馬森起司燉牛肚
TM5 TM6

蕃茄紅醬帕馬森起司燉牛肚

4.7 (3 oceny)

Składniki

牛肚處理

  • 750 克 水
  • 20 克 薑, 切片
  • 2 大匙 米酒
  • 1000 克 牛肚, 切細絲

蕃茄燉牛肚

  • 100 克 帕瑪森起士, 切塊
  • 70 克 特級初榨橄欖油
  • 100 克 紅蘿蔔, 去皮,切塊
  • 100 克 洋蔥, 切塊
  • 100 克 西洋芹, 取莖、切段
  • 4 片 乾燥月桂葉
  • 5 克 蒜頭, 切片
  • 125 克 白酒
  • 300 克 罐裝蕃茄
  • 4 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • 30 克 奶油
  • 20 克 巴西利葉, 只取葉子,切碎
  • ½ 茶匙 辣椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1127 kJ / 269 kcal
Białko
20.3 g
Węglowodany
7.3 g
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy