
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄紅醬帕馬森起司燉牛肚
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 人份
Składniki
牛肚處理
-
水750 克
-
薑 切片20 克
-
米酒2 大匙
-
牛肚 切細絲1000 克
蕃茄燉牛肚
-
帕瑪森起司 切塊100 克
-
特級初榨橄欖油70 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊100 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
西洋芹 取莖、切段100 克
-
乾燥月桂葉4 片
-
蒜頭 切片5 克
-
白酒125 克
-
罐裝切碎番茄300 克
-
鹽4 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
奶油30 克
-
新鮮巴西利葉 只取葉子,切碎20 克
-
辣椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
269 kcal /
1127 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
7.3 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Patrick美食義大利
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan