
Urządzenia i Akcesoria
義式牛肉香腸蔬菜卷
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 人份
Składniki
-
帕瑪森起司 切塊20 克
-
水1300 克
-
高麗菜葉 (選用大片的)8 片
-
冰水 冰鎮高麗菜葉用1000 克
-
蛋1 顆
-
紅蘿蔔 切丁80 克
-
牛絞肉240 克
-
法蘭克福香腸 切段160 克
-
乾燥百里香 粉末狀¼ 茶匙
-
乾燥迷迭香¼ 茶匙
-
麵包粉25 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
123 kcal /
515 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Patrick美食義大利
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan