Sapin en riz soufflé, canneberges et pistaches

Sapin en riz soufflé, canneberges et pistaches

3.0 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • 20 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
  • 30 g de canneberges déshydratées
  • 5 g d'huile de tournesol et un peu pour la cuillère
  • 45 g de beurre
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 175 g de guimauves
  • 100 g de riz soufflé
  • 50 - 60 g de sucre glace maison

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.8 g
Kalorie 844.4 kJ / 202 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 36.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...