Urządzenia i Akcesoria
Mushroom cappuccino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
109.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
654.8 kJ /
155.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Kaffir lime granita
40 min
Sunny gazpacho
25 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Achcharu (pickle)
48 godz. 30 min
Guacamole with mango
10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min