Mushroom cappuccino

Mushroom cappuccino

4.9 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
8 portions

Składniki

  • dried porcini mushrooms
    10 g
  • eschalots
    60 g
  • unsalted butter
    30 g
  • button mushrooms
    550 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    250 g
  • water
    100 g
  • sherry (optional)
    1 tbsp
  • truffle oil
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 155.9 kcal / 654.8 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Sód 109.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...