Urządzenia i Akcesoria
Mushroom cappuccino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
109.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
654.8 kJ /
155.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pearl rice meatballs
Brak ocen
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Thai Green Curry Paste
10 min
Kimchi Sauce
20 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Tiraccino
1 godz. 5 min
Basil oil
10 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min