Urządzenia i Akcesoria
Mushroom cappuccino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
109.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
654.8 kJ /
155.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Earl Grey and whisky glaze
1 godz.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sour Plum Sauce
Brak ocen
Mushroom stock paste
1 godz. 35 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Beurre Blanc
20 min
Café de Paris butter
25 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Mango pudding
12 godz. 15 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Hearty seafood chowder
1 godz.